Blogul unei fete nonconformiste

DINCOLO DE SOCIAL-MEDIA

Sunt într-o relație? Cum ne-am cunoscut și de câți ani formăm un cuplu.

Vezi și link-ul următor!

Hello! 

Vreau să vă povestesc un pic despre relația mea, cum l-am cunoscut și când ne-am întâlnit prima oară.Totul se petrece la finalul lui 2014, de sărbători. În acea perioadă vedeai pe facebook doar postări cu ”Like cine are chef de vorbă.”, iar într-o noapte, pentru că mă plictiseam, dau like la postarea unui băiat frumușel, brunet, slăbuț, puțin (mai mult) ”fuckboy” și un pic prostuț pe vremea aceea, din prisma vârstei și a gândirii pe care o avea( acum sunt mândră tare de el).

Nu mult a durat până mi-a trimis mesaj, având o primă conversație începută la miezul nopții( ora 24) și încheiată dimineața la ora 8. Nu o să detaliez ce vorbeam, dar în schimb vă pot spune că voia neapărat să se vadă cu mine după ce a văzut că sunt prea a naibii și îl enerva acest lucru. Am mai vorbit câteva zile, îmi plăcea să mă joc cu nervii lui și să intru în acel joc pe care îl făcea sau credea că îl face cu mine, ca și cum aș fi fost una dintre fetele pe care le prostea zi de zi. În ianuarie urma să ne vedem (așa credea el), iar eu m-am amuzat copios de câteva ori când îl mințisem că ne întâlnim și nu o mai făceam.

Prin urmare, legătura a început să se piardă, reluându-o la finalul lui ianuarie, când era hotărât că vrea să fiu iubita lui. Câteva zile m-a bătut la cap să fiu cu el, iar în noaptea de 1 spre 2 februarie am acceptat; crezând că va dura câteva zile și o să scap de el. După abia o săptămână ne-am dat întâlnire la o cafenea; după ce ne scrisesem zi de zi. Am avut în ziua aceea niște emoții de nedescris. Știu că am luat taxiul până la acea locație și l-am așteptat în fața cafenelei. L-am văzut din depărtare venind, îmi amintesc și acum ce mers de ”bad boy” avea, purta o pereche de blugi negri, cu un hanorac lung de aceeași culoare, căciulă neagră, mergând țanțoș și zâmbind larg. Eu aveam o pereche de blugi albastru închis, cizme negre lungi, o bluză albastru închis spre negru cu mâneci din pânză și geacă din piele neagră; păr lung și roșcat. Se apropia si mai mult de locul unde stăteam eu, ceea ce mă făcea să mă întreb ”Ce mama naibii fac acum? O să vrea să mă pupe?”; nu a durat mult până să se întâmple, când deja se afla în fața mea sărutându-mă scurt pe buze si zicându-mi ”Hei, iub!” ; bla bla bla...

Am intrat înăuntru, ne-am așezat la o masă si eram destul de amuzată de cum mă privea; fiind vizibil emoționat. Nu a fost prea comunicativ, pe alocuri zâmbea, dar și mai mult mă privea. Știam din conversațiile noastre că voia doar să devin una din victimele lui, ceea ce mă întărâta să mă joc cu el ca să îi arăt că nu-i merge cu mine. Totodată, avea mereu grijă să îmi spună câte iubite avusese el și câte fete îl voiau și bla bla bla, multe bullshit-uri cu care băieții cred că ne cuceresc. 

El avea 17 ani împliniți și urma să fie si ziua mea în martie, deci e o diferență de doar 8 luni între noi.

După ce am mai povestit una-alta cu greu, am decis să plecăm. La ieșire mă întreabă unde mergem ( următorul său pas era să merg la el); pentru că de fel sunt foarte isteață i-am zis ”Unde vrei tu.”, știind unde voia el. :)) A continuat cu ”Ești sigură?” și după ce am răspuns afirmativ, a zis ”Hai.” si m-a prins de mână. Ei, acum era în habitatul său natural, devenind mai vorbăreț. :) 

Am ajuns la apartamentul unde locuia și m-am așezat pe fotoliu și el pe pat. După câteva ore în care încercase să se apropie și mai mult de mine, eșuând lamentabil, am decis să plec, făcându-se deja seară. M-a rugat să facem câteva poze, ne-am încălțat și am plecat în stația de taxi. Vizibil frustrat de eșec, mi-a întins cu scârbă bani de taxi, vrând să fie el cel care plătește drumul până acasă. În mod normal aș fi refuzat banii, însă voiam să se învețe minte. 

Când am ajuns în cameră și am intrat pe facebook, deja postase poze cu noi, la stare ”feeling lovely.”

Am crezut că îl strâng de gât!!! Acum toată lumea știa că, maram, eu și el formam un cuplu! Și nu îmi plăcea deloc acest lucru; adică serios, știam că urmează comentarii de la mami si tati sau diriginta mea cu ”Să nu te distragă de la învățat!” sau ”Ești prea mică.” În plus nu îl cunoașteam atât de bine, încât să fie ceva public.

În fine, timpul a trecut, se pare că între noi chiar se înfiripase ceva și eram tot mai apropiați, deși ne certam zilnic și din orice; ba chiar mă despărțeam o dată pe săptămână de el la câți nervi îmi făcea sau îi dădeam block. :)) Dar cum făceam, cum nu făceam, mereu sfârșeam împreună.

Foarte multe sunt de spus, dar o să vă las pe săptămâna viitoare să aflați. Ideea este că azi suntem împreună, nu s-au schimbat prea multe între noi, la modul că la fel de mult îl enervez și viceversa, dar suntem mai puternici decât înainte și zic eu, ne iubim mai mult, mai frumos și mai responsabil. Ah, să nu uit; creștem, de mai mult de o lună, împreună un motan pe nume Tom; o să pun poză mai jos cu noi 3. 

       Pe data viitoare, Denisa Nițu.