Blogul unei fete nonconformiste

DINCOLO DE SOCIAL-MEDIA

Senzualitatea femeii / Cum te percepe bărbatul; senzuală sau accesibilă?!

Hello, hello! 

Ați observat că femeile, rectific, puștoaicele, cred că sunt senzuale doar dacă se îmbracă sumar? De ce? Pentru că prin asta atrag bărbații, așa s-ar crede. Dar mă întreb...Voi, bărbaților, când vedeți o femeie îmbracată sumar, o considerați senzuală sau accesibilă? Știm cu toții că accesibilă, nu-i așa? Nu de alta, dar să nu o mai ocolim degeaba când știm care este realitatea.

Diferența dintre senzualitate și vulgaritate? Mă tem să spun că este una enormă, doar că puține femei știu să facă diferența. 

Senzualitate înseamnă artă, pasiune, senzualitatea unei femei constă și în vocabular; senzuală ești și cu o rochie lungă până peste genunchi, fără sutien este și mai exploziv(dăca mă întrebi pe mine), cu un ruj roșu și un păr ciufulit. Senzuală ești și dimineața la cafea lăngă iubitul tău, intr-o pijama largă și nemachiată, cu buzele umede și nurii răzleți. Senzuală ești oricând, atâta timp cât știi să fii femeie adevărată, și nu o pițipoancă cu gene kilometrice, silicoane și poze în care ai spatele la Vâlcea și fundul la Sibiu. 

Senzualitatea nu înseamnă nuditate! Nu înseamnă buze umflate cu acid hialuronic și nici forme 90-60-90. Senzualitatea este mai mult de atât; este finețe, ține de caracterul frumos pe care îl ai, de gesturi. 

Eu, femeie fiind, mai mult mă atrage să mă uit la femeile(pe instagram, de exemplu) îmbrăcate sexi, dar deloc vulgar, la femeile cu un tricou mulat prin care le pot observa forma sânilor naturali, fără sutien cu 2kg de push-up sau silicon, la femeile ușor sofisticate, dar care au clasă și rafinament ori la femeile machiate ușor spre natural, unde le pot observa forma buzelor, ochii, sprâncenele naturale. Da, sunt femeie și admir alte femei; pe unele chiar le divinizez! Divinizez femeile cu clasă. Marlyn Monroe: cea mai frumoasă femeie din toate timpurile. Femeie cu clasă, rafinată, naturală; avea o senzualitate de nedescris! O femeie în adevăratul sens al cuvântului; care atrăgea o mulțime de bărbați prin zâmbetul și naturalețea sa; o femeie, care azi, nu s-ar mai fi încadrat în normele frumuseții, din cauză ca nu era 90-60-90, siliconată și botoxată, cum am spus și mai sus. Ea este unul dintre exemplele pe care mi le iau atunci când vorbesc despre femei mișto. 

Sânii fără sutien înseamnă vulgaritate?! Am trăit să o aud și p-asta! De ce? Dacă sfârcurile înseamnă vulgaritate, sânii siliconați sugrumați de sutien până în gât ce mai înseamnă?! Femeia în sine e o artă; corpul ei, indiferent de cum arată e o artă. Ochii, buzele, mâinile, coapsele sunt arme ale femeii; pe care trebuie să și le pună în evidență, nu prin vulgaritate și nuditate, ci prin stil. 

O femeie adevărată este o femeie care știe că nu câștigă un bărbat dacă stă cu picioarele desfăcute și nici cu fundul la vedere. O femeie care e femeie, știe că prin cuvintele alese și gesturile simple poate aduce un bărbat să îi stea la picioare. Pentru că da, bărbații nu te vor decât pentru o noapte, maxim 2 (dacă ai făcut ceva în pat) când te văd cu poze întinsă în dormitor, ondulându-te sau în cadă cu un picior ridicat și o buză mușcată; atunci nu ești senzuală, ești doar deschisă pentru plăceri carnale. Iar bărbații nu sunt deloc idioți, își dau seama din prima ce-ți poate pielea, își dau seama din prima cum te vor lângă ei și pentru cât timp; doar că tu, fato, ești prea tâmpită să crezi că “ăla” va vrea să stea lângă tine sau să se prezinte în societate cu o tipă atât de accesibilă. 

Un bărbat găsește senzualitatea și în privire, în forma buzelor, în felul cum gândești sau cum vorbești. Un bărbat începe să te doreasca, nu prin sânii și fundul, pe care le afișezi o dată pe oră în social-media, ci prin felul în care știi să fii FEMEIE și prin cum îl poți excita psihic, nu doar fizic. 

“Toți bărbații sunt la fel!”, nu! Ești tu prea băgată în filmul sexualității eronate, încât vrei să îți arăți fundulețul obraznic și țâțica scoasă din tricou, apoi plângi că te-a lăsat prostul după ce ți-a pus-o din prima, in baia din “bodega” unde ți-a dat o cola, după care nu te-a mai băgat în seamă, nemaiavând interese să te vadă; descoperindu-ți sexualitatea fără nici un efort.

Femeia e o artă, e un nestemat; dar care se duce odată cu normele impuse de societate, unde toate trebuie să fie trase la indigo; toate să aibă botox, silicon, gene, sprâncene tatuate, extensii pân’ la cur. Femeia țiplă din cap până-n picioare, dar cu 3 cuvinte în vocabular, nu mai e deloc o femeie senzuală, ci o plasticată, fără pic de feminitate. 

Muncește să arăți bine, dar muncește și pentru a avea ceva în cap. Bărbații adevărați vor femei puternice și deștepte lăngă ei, care știu să îi excite printr-o singură privire, deși sunt îmbrăcate din cap până în picioare; în schimb bărbații și atât, vor femei slabe, supuse, femei “tunate”, accesibile, ușor de prostit. Așa că depinde de tine ce femeie ești. Bărbatul încearcă, tu știi dacă accepți sau nu. 

Ești mișto dacă îl ții după tine și il faci să o ia razna până când ii dai voie să te aibă, nu dacă îl chemi la ”un ceai” și a doua zi și-o arde cu alta și pe tine te uită.

Fii senzuală prin atitudine, apoi prin formele ce-ți sunt armă letală. Asta înseamnă să fii femeie mișto; finuță, jucăușă, stilată și feminină.

Apreciază-te și vei fi apreciată. 

Sursă foto: fineartamerica.com