Blogul unei fete nonconformiste

DINCOLO DE SOCIAL-MEDIA

Fiți atenți, este sesiunea, studențeilor! :))

Hei, hei! Dar ce ziceți că faceți, frumoșilor? Tot cu învățatul, tot la cursul 3 ați rămas și voi? :)) 

Vă mai amintiți de Sonic X din desene; micuțul ăla albastru și mustăcios care alerga odată cu puterea luminii?! :)) Cam așa sunteți și voi cu învățatul în sesiune, corect? Pardon...suntem! Nu de alta, dar încă nu știu cum arată cursul 5 la contabilitate. Măcar am început cu dreptul și am luat primul examen cu notă chiar mare, surprinzător pentru mami când i-am zis că în prima parte, unde am prezentat proiectele, am luat o notă mai mare de 8 și mi-a dat replica ”Denisaaa, ești proastă? 10?!?!”; moment în care m-am prăpădit pe jos de râs la o așa reacție. :)))  Adică, măi, femeie dragă și iubită!! Iau notă mare și tot proastă sunt? :)) Eh, nu că n-aș..lăsați așa. :) Mersi, mom, te iubesc! Ești the best, să știi. :))

Eh, nu-i bai, mai sunt 7 examene și încă nu știu la ce să mă apuc prima dată; știți cum e..., timpul scurt și materia multă; să nu mai zic că eroarea 404 stă undeva prin materia cenușie a creierului meu. 

Mă rog, să nu mai vorbim atât despre mine, nu? La voi cum stă treaba? Tot nu vă dă problema de la seminarul la care ați lipsit? Nu vă panicați! Mai avem o șansă...sau mă rog, puteți încerca faza cu pusul caietului sub pernă...sau ce, nu o știați pe asta? Eu când eram mică și mă obliga mami să învăț și nu voiam, ca să nu iau bătaie a doua zi, îmi puneam caietul sub pernă pentru a absorbi creierul meu toate informațiile din el..., așa văzusem la știri. Stați, nu râdeți, chiar funcționa! Sau nu, dar ce contează? Aveam timp în pauză să repet toată lecția că știam cum mă așteaptă mami la ușă cu uluca din gard să mi-o dea. :))) Deci nu vă pierdeți speranța, se poate și mai rău!  

24h/zi, din care 8-9 le dormiți; teoretic mai aveți încă 15 h în care să învățați 257 de pagini de la cursul X și încă 70 de la seminar; nu e mult, nu-i așa? Mda, așa mă gândeam și eu. 

Acestea fiind spuse, nu este cazul să vă mai stresați, dragilor, mai ales voi, dragii mei colegi, după asta urmează licența și da, știu ce conștiincioși sunteți și că v-ați apucat de ea, daaaar evident că trebuie să nu aveți restanțe pentru a ajunge aici, așa că baftă tuturor! :)) Dacă voiați să vă amuzați un pic, aici găsiți material..., nu, nu cel de la analiză financiară, ci al meu, unul autentic. :))  

Mai jos voi pune o poză cu mine de la mare ca să-mi amintească că, dacă nu iau examenele și licența, nu voi mai ajunge curând acolo 🤷‍♂️; așa că mă bag în cursul de la început de care v-am zis că nu am idee.

p.s: Acesta este un reminder, cu plăcereee! :))

Pe curând, Denisa Nițu. 🤷‍♂️