Blogul unei fete nonconformiste

DINCOLO DE SOCIAL-MEDIA

De ce nu merg la banchetul de absolvire a facultății?

Hei!

Știu că am absentat puțin zilele acestea, fiind foarte încărcate pentru mine din cauza examenelor și îmi pare sincer rău.

După o zi obositoare, stăteam acum în pat cu Thomas, motanul meu și cumva simțeam nevoia să scriu, să vă mai povestesc, să vorbesc puțin cu voi. Așa că instant mi-a venit în cap banchetul de absolvire a celor trei ani de facultate și voiam să împărtășesc cu voi de ce eu am ales să NU merg.

Well...,cum să vă zic?; la mine treaba stă foarte simplu: sunt genul de om căruia nu îi place falsitatea și nici ipocrizia. Pe parcursul a celor trei ani mi-am făcut doar două prietene: Andreea și Claudia (mă refer aici la o prietenie foarte strânsă; de înțeles, mă înțeleg cu toată lumea; am evitat problemele și mi-am văzut strict de treaba mea). Prin urmare, de ce m-aș duce la banchet dacă nici ele nu vin? Ca să mă “prefac” toată seara interesată de restul lumii, când de fapt, nicioadată nu am fost?! Sau ca să stau să privesc cum cer alții atenție, prin orice mijloace? Nu, așadar nu am nici măcar un singur motiv întemeiat pentru a vrea să fiu prezentă acolo.

Îmi place să mă distrez DOAR cu oameni dragi sufletului meu, oameni în care am încredere și în care mă pot baza; îmi place să trăiesc la maxim momentul, fără să îmi pese cum naiba îmi stă părul sau dacă machiajul arată la fel de bine ca acum trei ore. Nu agreez ifosele și nici nu îmi place să pretind că sunt altcineva. Consider că este un eveniment foarte important, la care să te duci cu tot dragul. Trebuie să ai cu cine discuta, să îți ai prietenii aproape, să retrăiți momente din parcursul anilor ce i-ați petrecut cumva împreună, să fie acel VIBE care te aruncă pe cele mai înalte culmi și te face să nu vrei să se termine acea noapte de vis. De exemplu, cum am fost eu în liceu. Am avut prieteni care m-au convins să merg și am petrecut de pomină alături de ei, nemaivrând să se termine, dar dacă în toți anii de facultate noi nu ne-am ajutat sau ne-am “bătut” pe niște locuri de buget, ce să caut acolo? Nu de alta, dar nu simt nevoia să vină persoane la mine și să îmi spună “ Vaiii, ce frumoasă ești în seara aceasta!”, dar în restul zilelor au strâmbat din nas când mi-am făcut apariția. :)) 

Tocmai de aceea am ales să ieșim mai bine în club sau oriunde altundeva cei ce ne-am înțeles tot timpul și nu am fost răutăcioși sau invidioși unii cu alții și să ne simțim bine cu adevărat, fără să îmi fac probleme că nu mi-am cumpărat cea mai scumpă și extravagantă rochie și nici că mi s-a dus puțin din fard sau că n-o să ies perfect în poze.

Este o noapte în care să te simți cu adevărat bine, nu în care să păstrezi aparențe și să pozezi perfecțiunea pe sticlă.

 Pe data viitoare, drăguților! 

        ~Denisa Nițu~