Blogul unei fete nonconformiste

DINCOLO DE SOCIAL-MEDIA

Q&A! Curiozitatea cea mai mare: sexul!

Vezi și link-ul următor!     

  Bună tuturor!

Pentru că v-am propus să îmi puneți întrebări despre ce doriți pe instagram și v-ați strâns destul de mulți, pentru început, iată că vine și articolul cu răspunsul meu la întrebările voastre.

Nu vreau să vă mai spun cât de minunați sunteți și cât de mult vă mulțumesc, pentru că deja o știți prea bine. Unele dintre ele sunt legate de blog, altele sunt legate de evenimente din viața mea personală, așa că să îi dăm bătaie.

1- Cum te-ai apucat de blog?

   •Ei bine, am făcut un articol întreg pe tema aceasta. Îl găsiți la mine pe blog sub denumirea de “Începuturi.”

2- Care e locul unde scrii cel mai mult?

   •Sincer, m-am gândit dacă să vă răspund sincer sau să ocolesc; însă da, voi merge până la capăt- pe toaletă! Acolo îmi vin cele mai multe idei și da, puteți să nu fiți de acord cu mine. :))

3- Cum poți să fii atât de reală și asumată? Nu ai temeri de ce va spune lumea?

    •Așa am fost educată. Așa m-au crescut ai mei, așa m-am format. Nu am temeri de ce ar putea spune lumea, deoarece nu am făcut în viață nimic rușinos, nimic de care aș putea fugi sau care m-ar face să plec capul în jos de rușine.

4- Care e vârsta potrivită pentru a face sex? ( am 15 ani și stau cu un băiat de 7luni)

   •Consider că sexul trebuie făcut cu cap și nu la vârste mici. Dacă nu te simți pregătit, nu o faci. Trebuie să ai prevenții și grijă cui vrei să oferi acest privilegiu. Mai așteaptă, părerea mea.

5- Nu te-ai plictisit de atâția ani să faci sex cu același tip?

    •Nu. Ne potrivim foarte bine și mereu există ceva nou pentru noi.

6- Părinții tăi știu că faci sex?

    •Ăhhh, da! Am o relație extrem de faină cu părinții mei, ei știu(uneori) și când facem sex(nu că m-ar întreba, dar uite așa mai simt eu nevoia câteodată să le spun) :)) Ba mai mult decât atât, tatăl meu îmi spunea de când eram micuță că, atunci când voi crește, să nu cumva să fiu “salteaua de pat” a vreunui bărbat și să mă respect întotdeauna. “O femeie care te pune pe jar, mai mult prin inteligență și mai puțin prin goliciunea ei și care are demnitatea întotdeauna la ea, va fi mereu o femeie dorită, așa că ai grijă din ce categorie vrei să faci parte.”- spusele mamei mele.

7- Cum de scrii atât de frumos? De la cine ai talentul acesta?

   •Sincer, nu pot să spun că am talent de la cineva anume. De mică mi-a plăcut cititul și pe parcursul anilor am dobândit un vocabular bogat.

8- Ce îți place la tine fizic?

   •Nu am mai răspuns nimănui ce anume agreez la mine, mai ales fizic, dar pot să îți spun că îmi plac mult ochii (deși, când eram mică, îi voiam albaștri) și construcția corpului.

9- De unde te inspiri să scrii mereu altceva?

     •Cred că, pur și simplu, mă inspir din trăirile mele, din experiența pe care am adunat-o de-a lungul anilor. Prin faptul că am fost nevoită să mă descurc mereu singură, fără să cer ajutorul părinților mei( doar în cazuri urgente) și cumva mi s-a dezvoltat ideea aceasta de independență, de care acum nu mai pot scăpa.

10- Cum te vezi peste 10 ani?

   •Peste 10 ani mă văd o femeie realizată, undeva la casa mea; poate chiar o bloggeriță de succes, printre altele. (De ce nu?!)

11- Te vezi împreună cu același iubit peste 10-15 ani? 

    •Nu mă pot pronunța. Nu se știe niciodată. Aș răspunde și cu da și cu nu. Așa că, peste 10 ani, o să actualizez acest articol și îți voi răspunde. ;)

12- E bine să faci sex de la prima întâlnire?  

    • Nu e bine. Bărbatul respectiv se va plictisi imediat de tine, deoarece te-a cunoscut în toată splendoarea intimității tale. Însă, dacă asta simți, n-ai decât să o faci. Ideea este să nu o faci cu fiecare bărbat cu care te întâlneșți, atunci deja este o problemă.  

13- Ce spun părinții și iubitul tău despre blog?

     • Mă susțin. Probabil sunt mândri de mine.

14- Vrei să devii un om de succes din scris?

     • Da, de ce nu?!

15- O să scrii și cărți?

     • Urmează, da. Poate chiar anul viitor.

16- Ce vârstă ai?

     •22 de ani împlinesc luna viitoare.

17- Cum te înțelegi cu surorile tale?

      •Uneori foarte bine, alteori ne blocăm pe tot ce ține de social-media. Sunt 11 și 9 ani diferență între mine și ele; este normal să intrăm de multe ori în polemici, deoarece fiecare a trăit experiențele în felul ei, maturitatea și vârsta își spun cuvântul. Acum am început să ascult mai mult și să mă contrazic mai puțin.

18- Pe cine iubeșți mai mult dintre părinți? 

    •Îi iubesc foarte mult pe amândoi, însă atașarea este mai mare pentru mami. Este ființa de pus în ramă. O iubesc și o respect până la Dumnezeu și dincolo de el.

19- Câți ani are iubitul tău și ce defecte și calități are?

    •22 de ani. Calități: este un bărbat cu un suflet bun și isteț. Defecte: îl strică de multe ori vocabularul și lipsa de educație. Va învăța pe propria piele că sunt lucruri pe care trebuie să le schimbe, la un moment dat în viață, pentru a-i fi bine și știu că o va face.

20- Îți plac femeile?

    •Da.  ;)

21- Poți renunta la un om doar pentru că îți poate aduce probleme, ca de exemplu, o imagine proastă?

   •Da. Am și făcut-o. Am renunțat la persoane care mă puneau într-o lumină mai puțin bună, din cauza imaginii pe care acestea o aveau.

22- Te consideri frumoasă?

    •Da. Am o bunătate atât de mare, încât se vede și la exterior. Dacă ești frumos fizic , dar cu un suflet urât, cu trecerea timpului, ți se va vedea și la exterior și ți se va umbri frumusețea.

23-Vrei să devii mamă? Dacă vei rămâne însărcinată acum, vei avorta?

    • Acum nu îmi doresc, probabil peste câțiva ani voi vrea. Nu, nu voi avorta.

24- Cât de important este cititul?

      •Foarte important. E bine să vă puneți copiii să citească de când sunt mici. Fără cultură suntem mai săraci.

25- E normal să faci sex de la 14-16 ani? 

    •Nu, categoric nu. La această vârstă ești un copil. Nu ai o gândire matură, nu ești dezvoltat intelectual(poate chiar și fizic), nu ești conștient. La vârsta adolescenței trebuie să ai grijă de școală, atunci te formezi cel mai mult. 

26-Folosești tinder? Ce părere ai despre el?

   •L-am luat din curiozitate(îl aveau două prietene), însă mi se pare o tâmpenie acum. Din cauza acestei platforme, am renunțat la un om drag, deoarece multe persoane de la job o recunoșteau pe această persoană de pe tinder și mă agasau cu întrebări neortodoxe la adresa sa, așa că, într-un moment de furie și rușine, m-am îndepărtat, crezând că așa nu voi mai fi catalogată ca o persoană care e înconjurată de oameni ”de tot râsul”; deși nu eram de aceeași părere cu ei, nu voiam să am probleme.

27(și ultima)- Te definește ca om educația? 

     •Da și da, nemăsurabil. Educația, mediul în care crești și te dezvolți, oamenii; toate acestea pot fi un plus sau un minus pentru tine. Fără educație și cultură suntem doar o altă adunătură de imbecili. 

      Pe data viitoare, Denisa Nițu.