Blogul unei fete nonconformiste

DINCOLO DE SOCIAL-MEDIA

Nu te prea pricepi să mi-o bagi, așa faci mereu?

Hei!

Știți că v-am spus de ieri că m-am apucat de licență și da, acesta este acel moment de respiro, în care vreau să scriu pentru voi. Nu mult mi-a luat să mă gândesc despre ce anume să vorbesc, că instant mi-a venit în cap o chestie super nebunească de acum vreo 3 ani.

Eram în perioada sărbătorilor și eu cu Robert tocmai ce ne despărțisem, aparent definitiv. Eram în ajunul Crăciunului și tocmai ce plecasem acasă, pentru a face sărbătorile cu ai mei. Sfântul Ștefan, ziua mea, așa că am ieșit la restaurantul din centru pentru a bea ceva cu prietenii. Fostul meu prieten, un tip pe care Robert nu îl plăcea absolut deloc, văzând că sunt din nou singură, a încercat o apropiere față de mine, așa că, de ziua mea, a venit la acest restaurant și mi-a adus o cutie de toffiffe. Am stat, am povestit, am băut câteva pahare, după care a plecat acasă. Mă rugase să fac o poză cu el să o posteze pe facebook. A doua zi, Robert a văzut poza, așa că mi-a scris, spunând că sunt o falsă și că să rămân cu acest băiat, în ideea în care noi eram despărțiți. Nu mult a durat, că a doua zi a postat o poză cu o gagică de la munte, moment în care i-am dat mesaj pentru a-i spune cât de ipocrit este, ca mai apoi să îl blochez. Atunci le-am spus alor mei că e definitiv de data aceasta, cum mai spusesem de 100 de ori și înainte. :)))

Urma să vină revelionul. Mi-am luat cea mai scumpă rochie și urma să îmi pun planul de răzbunare în aplicare. Pe ultima sută de metri m-am decis să îmi petrec revelionul în oraș, mai exact în clubul Divino, fiind cel mai accesibil loc unde aș fi putut să îmi pun în aplicare răzbunarea. Bagajele proaspăt făcute, așa că trebuia să plec spre oraș. Ce credeți? Nu circula niciun autobuz. Ce naiba era să fac? Trebuia să ajung acolo! Era problemă de viață și de moarte pentru mine. Așa că m-am gândit la o răzbunare și mai aprigă, telefonându-i imediat fostului meu iubit. Nu mult a durat, că deja era cu mașina în fața casei mele. Am plecat împreună spre oraș, moment în care i-am dat de înțeles că este ok și pentru mine să ne împăcăm. Cu el stătusem până să îl cunosc pe Robert și a fost ceva de câteva zile, deoarece, deși doar ne vedeam și maxim ne pupam, era destul de gelos și nu mă lăsa să vorbesc sau să glumesc cu nimeni. Aveam 17 ani pe vremea aceea(deci cu vreo doi ani în urmă până în acea zi), cum să nu mă lase să vorbesc cu oamenii? Normal că am pus punct.

Mă rog, am ajuns la bloc, ne-am luat la revedere și ca să îl impulsionez și mai mult pentru a intra în acest joc mizerabil, fără ca măcar să știe că el era pionul, l-am pupat fugitiv pe buze și am plecat sus. Fetele mă așteptau, așa că am început pregătirile. Așa cum vă zisesem mai sus, îmi luasem o rochie superbă, mulată și neagră până peste genunchi, m-am vopsit roșcat închis, mi-am îndreptat părul și m-am machiat. Urma o noapte spectaculoasă și totul trebuia pus la puct. Se făcuse ora 23 și am pornit spre club. 3 gagici singure și absolut superbe. Soni, Roxi și cu mine, trei fete singure intrând în club și așezându-se chiar lângă scenă, comandând ceva de băut. Ah, de vis, nu?

Nici nu ne făcusem comode că au intrat în club prietenii lui Robert, toți venind la masa noastră. Începea show-ul, era exact cum preconizasem; acum mai era puțin până să afle Robert că sunt acolo. Ca să duc show-ul la un alt nivel, l-am introdus în joc pe fostul iubit, invitându-l în club. Hm, lucrurile au luat-o puțin pe lângă, mulți băieți fiind în jurul nostru și deja se incinsese treaba. Ca să explodeze totul, trebuia să vină și Robert, nu? Zis și făcut!Eram în brațe cu fostul iubit și dansam, în timp ce văd cu coada ochiului că intră Robert. Bingo! Ne-a văzut, l-am lăsat să se alimenteze cu furie și frustrare suficientă, după care am ieșit de mână cu acest băiat afară. Nu, nu plecasem împreună, ci i-am spus frumos să plece, pentru a nu degenera lucrurile. A ascultat.

M-am întors singură în club. Nici măcar nu l-am salutat. Era furios, vizibil beat, așa că, de ciudă, a început să tragă de fete ca să danseze cu el, ba chiar a început să se dea și la fetele mele.

Hm, ciudat, nu își luase gagica cu el; evident, nu era prost, știa rolul lui în noaptea aceea, așa că a lăsat-o acasă. În acel timp eu dansam cu fratele și prietenii lui, nebăgându-l în seamă.

Noaptea se transformase în dimineață, așa că la 5 noi ne-am retras. Am pupat băieții și ne-am luat la revedere, moment în care a venit și el la mine, vizibil afectat. Atunci ne-am privit prima oară în ochi. Însă, m-am ținut tare și nu l-am pupat, uitându-mă foarte arogant la el, în timp ce părăseam clădirea. Trecuse vreo jumătate de oră de când ajunsesem acasă și mă sună un număr. Răspund. Era Robert; nervos și înjurând fără să aibă vreo noimă ceea ce spunea. Printre altele îmi spune să ies afară, altfel îmi sparge ușa la apartament. Am ieșit. Era în fața blocului, pe bancheta din spate și cu ușa deschisă. La volan era prietenul său care îi conducea mașina. I-am zis să coboare, pentru că eu nu am de gând să urc. Moment în care am început să ne certăm, băgându-mă cu forța în mașină, scăpându-și telefonul pe jos și da, evident că îl spărsese.

Am ajuns în fața blocului său; între timp în mașină mi-a zis "Ana", moment în care l-am plesnit; cu siguranță o făcuse intenționat, ca să se răzbune pentru că mă dusesem în club cu fostul.

Deși am încercat să fug după ce am coborât, m-a prins, rugându-mă să rămân în dimineața aceea cu el. Era beat și căzuse în living, moment în care fratele său mi-a zis că din cauza mea e așa. Normal că m-am supărat; el dusese gagică la munte, avea iubită, maram și tot eu eram de vină.

M-a forțat să dorm cu el în cameră și tot încerca să mă sărute, vrând să îmi bage mâna în sutien. :)) 

De nervi, îl întreb: " Nu prea te pricepi să o bagi, așa faci mereu?"  🤔

Trecem peste detalii, când ne-am trezit îi sună telefonul, era tipa respectivă. Am plecat și de atunci nu ne-am mai vorbit cu săptămânile, apoi a încercat să ne împăcăm, reușind asta în următoarele două luni și azi da, este lângă mine și se joacă metin, în timp ce eu scriu pentru voi și imediat ne pregătim să mergem la un film; la Joker, mai exact.

Ei bine, dragostea e nebunie curată, guys.

    Pe data viitoare, Denisa Nițu.