Blogul unei fete nonconformiste

DINCOLO DE SOCIAL-MEDIA

Am crezut că dacă fac sex cu el, mă va iubi. Am crezut...

 

Hello, guys! Ați auzit și voi fraza aceasta, nu-i așa?

Oho, câte femei nu am auzit eu!? Acum ceva timp, cred că sunt vreo 6 luni de atunci, o veche prietenă îmi spunea că ea se culca cu toți acești bărbați, deoarece credea că doar așa își vor dori o relație cu ea și nu se va mai simți singură. Trăia în totalitate în această poveste eronată cum că, dacă le oferă ceea ce ei urmăresc, vor vrea să aibă o relație după. Și nu este singura, nu-nu, am mai auzit discuții și pe la facultate sau job. Nici nu știu cum să o iau...ori eu încă nu am atins acest nivel de open-mind, ori aceste femei care trăiesc pe baza acestui principiu, sunt lipsite de materie cenușie. Câte cazuri sunt așa în viața reală? 2%? Ce bărbat te va iubi după prima noapte de sex câștigată fără nici măcar un efort? Sunt convinsă că vei deveni soția și mama copiilor săi și îți va face și un tron pe care te va așeza. ;) 

Tind să spun că, dacă tu, ca femeie, crezi că doar așa vei face un bărbat să te iubească, nu ești capabilă să îl faci prin alte moduri; idk, poate comportament, vocabular, inteligență, caracter, gândire pozitivă, un zâmbet sincer și frumos, știi tu, chestii din astea generale, care nu implică contactul sexual. Sau poate atât de expertă te crezi în ale sexului și ești ferm convinsă că îi vei pune capac?! Mmh, nu știu ce să spun, dar nu prea îmi vine a crede. Bărbatul vede și trăiește multe(ca și femeia, de altfel), nu cred că e atât de idiot să pună botul; asta dacă nu este vreun frustrat și îi e teamă să nu rămână singur și el, ca și tine.

Acum nu vreau să fiu rea, nu aceasta este intenția mea, în schimb vreau să vă puneți niște semne de întrebare. Să vă gândiți la ce v-am spus. Bărbatul e făcut să vâneze, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii pradă tu, cel puțin nu una ușoară, corect!? Trebuie să îți faci niște reguli și să joci după ele, ah, propriile reguli.

Sunt convinsă că îl poți cuceri și altfel, gândește-te la asta. 

      See u soon, Denisa. ☺️