Blogul unei fete nonconformiste

DINCOLO DE SOCIAL-MEDIA

Q&A, part3. M-ați luat la rost și mulți m-ați certat.

Vezi și link-ul următor!

Hei, guys!

A fost o furtună de mesaje azi în urma articolului “Am crezut că dacă fac sex cu tine, mă vei iubi.”, așa că am decis să fac un al treilea Q&a, cu întrebările la care nu am apucat azi să vă răspund. Așa că începem.

Î: Cum l-ai cucerit pe al tău prieten?

R: Din câte povestea el, l-a bucurat mult faptul că eram virgină, deși nu mă credea deloc sau voia să mă facă să cred asta, doar pentru a-i dovedi într-o bună zi. Nu că aș fi vreo psihopată și îmi fac tot felul de idei în cap, dar sună plauzibil. Totodată, i-a plăcut faptul că sunt isteață și mereu îl învățam câte ceva.  La vremea aceea aveam amândoi 17 ani și evoluam împreună. Pot să vă spun că a fost greu pentru mine în primul an, dacă nu chiar un an și jumătate, pentru că toți îl știau că schimbă fetele după o zi pe alta și nu voiau să mă vadă lângă un astfel de băiat. Sincer, nici eu nu mă vedeam atunci, însă am găsit la el niște lipsuri, care m-au făcut să vreau să i le umplu și să îl învăț câte ceva, așa am ajuns să îmi fie drag și să am sentimente pentru el.

Î: De ce nu ți-ai oprit prietena din a se “murdări”? De ce ai lăsat-o să fie doar un praf în viața bărbaților? 

R: Putem ajuta un om cu un sfat, însă nu îi putem decide soarta. Trebuie să faci greșeli pentru a-ți da seama ce este bine și ce nu.

Î: Ce crezi că îl atrage pe bărbat la o femeie?

R: Mulți se uită la trecutul ei, vor să fie impecabil. Aici vorbim de bărbații care își doresc în viața lor o femeie adevărată, o femeie pe care să o scoată în societate. Însă nu acesta este răspunsul meu. Cred că își doresc o femeie care să fie doamnă la brațul lor și curvă în pat. Cred că sunt atrași de inteligență, de cum te porți cu ei, de cum îi faci să se simtă, excluzând că vor să fii țiplă la frumusețe.

Î: De ce crezi că iubitul meu a renunțat la mine după 3 zile de când am făcut-o? (Eram împreună de o săptămână.)

R: Probabil doar asta a vrut. Probabil nu a fost interesat să te cunoască mai mult, așa că a trecut mai departe. Ceva acolo nu a funcționat. Asta se întâmplă când nu dați cărțile pe față și nu vorbiți pe șleau. Ca de exemplu, “stau cu tine pentru că”.

Î: Mai eșți prietenă cu această fată?

R: Mereu vom fi, acolo undeva în sufletul nostru.

Î: După cât timp e ok să faci sex?

R: Poți să o faci după o zi sau să o faci după un an. Poți să o faci după o săptămână sau să nu o faci deloc; însă când grăbești lucrurile și nu ai timp să gestionezi situația, pentru a-ți da seama ce fel de om ai în fața ta, să nu începi să te plângi că de ce nu vrea o relație sau de ce nu te iubește. În general, cei care fac sex de la primul contact vizual, nu prea se leagă ceva între ei. Apoi ea rămâne dezamăgită și se întreabă de ce. Chiar nu contează după cât timp, contează modul în care o faci și ce fel de așteptări ai înainte sau în urma acelei nopți petrecute împreună.

Î: De ce nu ai discutat cu ea că nu este bine ce face? Nu ai fost o prietenă bună!

R: Am discutat.

Î: Gândești exact ca un bărbat! Dar zi-mi, ce vă place la noi? Ce vă atrage?

R: Fizicul atrage pe oricine, este prima impresie. Ne place siguranța, să fim apreciate, să fim respectate, să avem mereu pe cineva cu care putem vorbi. Ne plac complimentele și atenția.

Î: Dacă nu ai mai fi în această relație, ce fel de bărbat ai alege?

R: Un bărbat bun. Frumos, dar să fie bun. Să fie respectuos, să pot avea încredere în el, să mă simt importantă în viața lui. Să îmi fie prieten, iubit, tată, frate. Să mă sprijine.

Î: Ești conștientă că multe femei sunt ieftine în ziua de azi și probabil strâmbă din nas când citesc ce scrii?

R: Da.

Î: Mi-a plăcut când ai zis că poate și el e un frustrat și fuge de singurătate, motiv pentru care își alege o femeie ușoară. Cunoști cazuri reale sau e fictiv?

R: Mulțumesc. Da, cazuri reale implementate în articolele mele sub anonimat.

Î: Crezi că există femei care vor doar sex?

R: Da, normal.

Î: Ce spui despre relațiile “deschise”? Funcționează?

R: Sunt tot mai multe în ziua de azi. Da, probabil, însă, până la un anumit punct.

Î: Crezi în fidelitate 100%?

R: Nu. Poți înșela și cu gândul, nu doar prin contact sexual.

Î: Vânezi sau te lași vânată?

R: Niciodată nu am vânat băieți. Îmi place să mă joc, nu să mă las vânată.

Î: Îl iubeșți? Te face fericită?

R: Da. Mă face în măsura în care merit; și eu greșesc, prin vorbe, de cele mai multe ori.

Î: Eșți geloasă? Dacă da, de ce?

R: Da, pentru că știu de ce este în stare femeia. 

   Pe data viitoare, Denisa.