Blogul unei fete nonconformiste

DINCOLO DE SOCIAL-MEDIA

La 22 de ani ai tăi ai tupeu să dai lecții fetelor să nu facă sex de la primul date? Lasă-le să..

“La 22 de ani ai tăi ai tupeu să dai lecții fetelor să nu facă sex de la primul date? Lasă-le să..”

Da, acesta este începutul unui mesaj primit de o “doamnă” în urmă cu 5 sau 6 zile; spun “doamnă” datorită faptului că are peste 45 de ani, însă consider că nu merită deloc acest titlu, pentru că numai doamnă nu a fost cu mine. Continuarea mesajului este “...își trăiască viața, cine ești tu să dai sfaturi? Dacă nu fac dragoste( nu așa s-a exprimat, dar nu pot scrie exact același conținut) acum, când or să mai facă? Cine ești tu să dai lecții? Trăiește-ți viața ratată și plictisitoare doar pentru tine și lasă-le pe altele să guste din plin plăcerile vieții. Eu așa am învățat-o pe fiică-mea, acum stă cu un prost care îi face toate mofturile, o duce unde vrea...mușchiul(să zicem așa) ei. A pus mâna pe prost? A pus! Așa că vezi-ți de treabă, fetițo și nu mai învăța tu pe alții ce să facă. Stai în cuibul tău plicticos că nu văd să te ducă bărbatu’ pe insule exotice.”

O doamnă, nu-i așa? Ok. O să vă dau replică aici, pentru că este clar că îmi citiți articolele din moment ce nu doar o dată mi-ați scris.

1 la mână, nu dau lecții nimănui. 2 la mână, sexul la primul “date”, așa cum v-ați exprimat dumneavoastră, nu este nici un lucru rău, nici un lucru bun. Când am adus în discuție sexul la primul contact vizual, era vorba de așteptările unora dintre femei. Femei care oferă sex oricărui bărbat le iese în cale, poate-poate își vor dori o relație cu ele după. Femei care se agață prin orice mijloace de bărbați doar pentru a nu mai fi singure. Femei care ar sta cu ultimul idiot, numai să aibă pe cineva alături, iar când am scris asta, am scris în cunoștință de cauză. Nu dau lecții, doamnă, așez în scris experiențe din viața personală care mă implică direct sau indirect. Scriu ce gândesc, împărtășesc cu ceilalți câte o experiență bună sau mai puțin bună. Dar este ok, doamnă, aveți perfectă dreptate. E ok să faci sex cu oricine, oricând și oricum. E ok să își bată joc alții de tine. Să fii un obiect sexual. E ok să avem boli sexuale și sarcini la 14 ani. Ba chiar mai mult, dacă voi da naștere unui copil și va fi fată, voi avea grijă ca în loc de cărți, să ii dau cutii de prezervative la 14 ani sau atunci când ii va plăcea de un băiat bun, să nu o las să fie cu el și să o îndrum să stea cu un băiat cu bani; o voi învăța să fumeze iarbă în loc să facă un picnic cu prietenii la iarbă verde și o voi învăța cum se bea shot-ul de tequila în club. Dacă nu mi-ați fi scris dumneavoastră, nu mi-aș fi dat seama cât de plictisitoare și ratată este viața mea.

Bine că nu-mi sunteți mamă. Acesta este un exemplu de ’așa nu’.

Mulțumesc, mamă, mulțumesc că, datorită ție, nu sunt prin vreun bordel in străinătate și nici la brațul unui moș libidinos sau cu un copil de la 13 ani. Mulțumesc, mamă! Datorită ție nu stau beată moartă prin cluburi și nici bărbații nu mi-o pun în baie, pe rând. Mulțumesc, mamă, dar se pare că nu m-ai educat cum trebuie..., știi, a venit această doamnă și a demontat toate aceste principii ale mele. Mulțumesc, mamă! Mulțumesc că tu chiar ești o doamnă.

  Pe data viitoare, Denisa.