Blogul unei fete nonconformiste

DINCOLO DE SOCIAL-MEDIA

Fac videochat ca să am ce mânca.

     Voi ați luat-o razna?!

Văd tot mai des pe social-media persoane publice(maram) care vin și spun că au făcut în trecut videochat pentru că nu aveau bani, pentru că nu avea cine să le plătească facultatea sau cine să le plătească chiria. Serios? Ziceți mai bine că ați făcut videochat pentru că vă era lene să munciți, vă place confortul. Din păcate, sunt mii de copii care au acces la platforme online, ei ce vor învăța din asta? Că este mai ok să se dezbrace pentru bani decât să se angajeze sau să meargă la școală?

Alții spun că au fost șantajați emoțional de parteneri, că au fost prostiți, că de fapt nu ar fi vrut să facă, dar dacă te uiți la ei accesând diferite site-uri, zici că fix pentru acest lucru au fost aduși pe lume. Ce-i drept, e mult mai ușor să simți plăcere și să iei bani în același timp, decât să mergi la muncă de dimineața până seara și a doua zi să mergi la cursuri sau chiar să le faci pe amândouă în aceeași zi. Ce exemplu sunteți pentru noi, cei care ne uităm ca dobitocii la voi? Vă apucați după videochat de vlog(peste noapte) fără ca măcar să aveți un content bine fixat despre care să vorbiți și în afară de “gen” sau “frate” mai aveți doar 3 cuvinte în vocabular. Nu veniți în online pentru a învăța ceva pe cei care se uită la voi, nu faceți nimic constructiv în afară de faptul că stați în fața unei camere și bârfiți pe unul și pe altul sau ne arătați cu ce șampon la 3 lei vă spălați pe cap și dacă vă întreabă cineva de ce ați făcut videochat până acum, spuneți că din lipsă de bani, dintr-o prostie, dintr-o greșeală, dar nu sunteți capabili să conjugați un verb sau să vorbiți fluent o frază întreagă, în schimb, voi sunteți influenceri mari pe internet deveniți peste noapte. Am mai spus-o și o spun, suntem niște dobitoci! Promovăm prostia, prostituția, analfabetismul și apoi ne plângem că rămân fete de 13 ani însărcinate sau după ce fac 18 ani fug la produs în străinătate. La ce vă așteptați? Să facă toți facultate și să devină ingineri și medici? Unde? În țara prostiei? N-o să vedeți.

Dacă am ajuns să ne uităm cu admirație la fete care practică videochat-ul și la influenceri care nu au nici bac-ul luat, înseamnă că suntem o societate de imbecili. Cu toate acestea, faptul că azi am văzut pe youtube cum o tâmpită spune că a făcut videochat la 17 ani pentru că nu avea bani suficienți, m-a făcut să-mi trag palme la propriu. La 17 ani te duci la școală și înveți, îți iei un job part-time dacă tot vrei bani, nu stai pe cameră să faci sex sau să te dezbraci, că mno, depinde de preferințele fiecărui client în parte. Nu, nu, exclus. Videochat fac cei care nu vor să învețe și să muncească, fac cei cărora le e mai ușor să vină banul stând în pat cu fundul în sus. Apoi ies în lume ca niște domni și doamne demni/e și uite unde au ajuns și ce nume au în România. Nu zice nimeni să nu faceți asta, este viața voastră, dar dacă tot o faceți sau ați făcut-o, asumați-vă! Spuneți că v-a plăcut, nu că ați fost șantajați sau că nu ați avut ce mânca. Ca să ai ce mânca, trebuie să muncești. Nu mai încercați să distorsionați realitatea pentru noi, tâmpiții care se uită la unii ca voi. Și nici nu mai ieșiți în presă să spuneți că sunteți nume mari ale României.

Răspândiți prostia în lume cum s-a răspândit corona în China.👍

   Să ne citim cu bine, Denisa!