Blogul unei fete nonconformiste

DINCOLO DE SOCIAL-MEDIA

Am aflat că am Corona! Sunt șocată..

Vezi și link-ul următor!

     Hei...

Este trecut de ora 1, însă mi-am făcut curaj să vă spun...

E un haos total, nu-i așa? Nu iau treaba asta în derâdere, însă tocmai am aflat că am Corona, ăăhhh, Corona Extra în frigider. Dacă tot ne-au pus să stăm în casă pentru prevenție, evident, m-am gândit să cotrobăi prin frigider, numa’ așa să fiu sigură că după toată treaba asta o să fiu atât de grasă încât o să ceară ei să ies din casă. Mâncare nu prea am găsit, nu că nu aș avea bănet prin buzunare, dar au golit ăștia toate magazinele, așa că m-am ales cu o sticlă de Corona. Preferata mea, să fie clar pentru toată lumea.

Băh, am zis că nu o să îmi dau cu părerea, dar am să o fac. Nu virusul ne omoară, mă, ci prostia! Ați îndoctrinat creierele oamenilor cu mizerii. “Spălați-vă pe mâini, strănutați în cot!” Alooo, civilizația din România! Asta trebuia să se facă dintotdeauna! De când ești la grădiniță ești învățat bunele maniere, plus termenul de igienă. Cum se face că în China deja se retrage virusul și la noi e haos total? Nu vreau să intru unde nu îmi fierbe oala, dar îmi miroase a manevră politică; ori asta, ori este de la dezinfectant. Știu că sunt oaia neagră, m-am obișnuit, ce-i drept, dar o să mă așez în fața laptop-ului cu sticla mea de bere rătăcită prin frigider și o să aștept să vă vină mintea la cap; știu că pentru asta voi mai avea nevoie de sute de baxuri de bere și cel mai probabil voi ajunge în comă alcoolică, dar zic să încerc, poate-poate. Cum am zis mai sus, nu o iau în derâdere, este, totuși, o criză ce ia amploare, dar deja mă obosește subiectul. Să trăiești o viață pe acest pământ și să începi să te isterizezi la o gripă, în loc să încerci să cauți o rezolvare, atât pentru tine, cât și pentru cei din jur, asta înseamnă să fii... ROMÂN.

Mergeți și luați mâncare la greu, dar lăsați în continuare săpunul pe rafturi, observați cât sunteți de spălați pe creier? De inconștienți? Băgați în voi la greu, luați toată făina. Dar haideți să vă zic ceva, nu de alta, dar virusul ăsta vă ia și cu burta plină și cu burta goală, guys! Degeaba ai luat 20 kg de făină, dar dacă îți pun un săpun în brațe crezi că este halva. Realizați ce spun?  Nu, că dacă ați fi făcut-o, situația stătea altfel în România. Exista mobilizare, conștiență, control și rezolvare.

Vă las atât pentru azi, trageți voi concluzile, plec că mi se răcește berea. Și da, doamna Budeanu, sunt femeie și beau bere, sâc! ;)            

    Hai, sporuri!

*Denisa Nițu*