Blogul unei fete nonconformiste

DINCOLO DE SOCIAL-MEDIA

Vrei să testăm patul diseară?

Guys, nu știu cum vă petreceți voi timpul în această perioadă sensibilă, însă eu am unii prieteni care mă scot din zona mea de confort și mă bagă numai în belele când mă aștept mai puțin. Pentru că în afară de citit, sesiuni video de la facultate, teme, facebook, instagram, linkedIn și alte porcării social-media, curățenie, mâncare și muncă(suficiente, nu?) nu am alte activități, am acceptat invitația uneia din prietenele mele de a merge cu ea să se uite de mobilier pentru apartamentul maică-sii nou renovat. Știu, nu dați cu piatra, normal era să nu ies din casă în această perioadă critică din viața noastră, însă vă jur că sunt precaută. Eh, și uite-mă în fața oglinzii aranjând acest mic maimuțoi să arate a om(da, despre mine vorbesc) și pornind cu tipa asta în căutare de un pat ideal pentru maică-sa. Până să ajung la pat, am ajuns la haine, nu de alta, dar așa fac femeile în general și toți deja v-ați obișnuit cu acest ritual. După sesiunea asta a noastră, a femeilor de pretutindeni în care ne credem prințese “dă” prin Dubai, am ajuns la acest magazin cunoscut de mobiliere și nu numai. Cum credeți că s-a desfășurat această activitate? Două fete stând și analizând textura, duritatea și bla bla?

Neah. Cel puțin până în momentul în care sălbatica asta a mea a început să se întindă prin toate paturile și stând în toate pozițiile posibile, că maram așa se probează un pat. Nu a fost suficient că erau oameni care se uitau la noi și își făceau cruce, iar angajatelor le picaseră ochii-n gură, dar nebuna a găsit oportun momentul în care văzuse un băiețaș pe la vreo 19 ani pierdut prin magazin și l-a invitat la o probă..., probă de pat, citez. Putea să o refuze? Nu prea avea cum, la ce prietene faine am. Eh, și așa eu am fost nevoită să mă așez lângă o angajată și să ne uităm cum asta îl întinde pe copilul ăla pe pat, pe sub, peste, pe laterale, pe margine- toate acestea pentru a se asigura că îi găsește patul perfect maică-sii sau pentru a se asigura(dacă mă întrebi pe mine) că îi găsește patul perfect pentru nopți lungi și zgomotoase(și nu de la sforăit). Toți râdeau în pumn privind acest show “erotic” și mai că nu și-au scos și telefoanele să filmeze, iar angajații nu păreau deloc deranjați de nebunia ăsteia. După ce au probat patul și băiatul era roșu ca racul și cel mai probabil...ud(de la transpirație, normal), s-a decis și prințesa ce pat să aleagă. După ce s-a ocupat de factura, plata și transportul patului, am mers să bem o cafea.

În timp ce făcea obișnuita poză la ceașca de cafea pe instagram, primește cerere de la acest băiat. Se pare că ne înșelasem, nu avea 19 ani așa cum crezusem noi, avea 16. Nici nu ai fi zis la cât de dezvoltat și zvelt era. După ce l-a stocărit bine, s-a gândit să îi răspundă la cerere, sub formă de glumă. După ce am ajuns la ea și domnii au așezat patul în dormitor, stând la o prăjiturică în living cu ea și maică-sa, primește pe telefon un mesaj de la acest tip cu “Hei, vrei să testăm patul diseară?😏”

=))))) Am crezut că murim de râs! Deci, efectiv eu nu mai puteam respira și îmi înecasem ochii în lacrimi de râs exact ca emoji-ul ăla de pe messenger. Ai vrut să probezi patul cu el în magazin, ia și probează-l, fato!

:)) Mă rog, după ce ne-am revenit din criza asta de râs, îi răspunde până la urmă cu “sorry, vine tata azi și e rezervat pentru o noapte cu nevastă-sa, data viitoare ne vedem în același magazin, promit.” Cum, mă? :))) Era evident că băiatul se va supăra și o va bloca pentru că se simțea luat peste picior. I-a dat un impuls, ca mai apoi să îl dezamăgească. Ce-i drept, la 23 de ani(nu se vede) ai ei nu avea cum să își dea întâlnire cu un băiat de clasa a X-a, asta dacă nu este sărită în totalitate de pe fix(uneori chiar am dubii). 

Băieți, dacă vi se întâmplă și vouă chestii de genul acesta, nu renunțați, este chiar posibil să ajungeți acolo unde vă doriți. :)) Și nu, nu glumesc! Se poate, credeți-mă, trebuie doar să vreți.

Sper să mai am parte de chestii mișto în perioada aceasta cât trebuie să fim foarte precauți atât cu noi înșine, cât și cu cei din jur și să vă mai povestesc una-alta aici. Dacă și voi aveți prieteni trăzniți sau ați fost în situații asemănătoare, puteți să îmi scrieți. Aveți grijă de voi și de sănătatea voastră, sunteți minunați! 

     Vă îmbrățisez!

           Pe data viitoare, Deni.

Sursa photo: 123rf.com