Blogul unei fete nonconformiste

DINCOLO DE SOCIAL-MEDIA

Noi stăm acasă, alătură-te nouă!

Pagina noastră de facebook: @Noi stăm acasă, alătură-te nouă.

https://www.facebook.com/staminsiguranta/

Bună ziua, oameni frumoși!

      Cum sunteți?

Știu că trecem cu toții printr-o periodă foarte dificilă și m-am gândit să vă fiu alături împreună cu cele trei colege ale mele, Man Claudia, Folescu Andreea și Enescu Larisa. Probabil sunteți curioși cum s-a ajuns aici. O să vă fac o mică introducere.

Noi suntem studente în anul ||| la contabilitate și informatică de gestiune în cadrul universității “Lucian Blaga” din Sibiu și semestrul acesta printre materii stă la bază și managementul proiectelor, care, de altfel, este o materie absolut nemaipomenită și ne face o foarte mare plăcere să o studiem. În urma acestei materii am avut ca temă de la domnul nostru profesor să realizăm un proiect prin care să promovăm ceva, să venim în ajutorul vostru cu anumite informații. Am stat puțin și am analizat și mi-am dat seama ce putem face: să vă fim alături prin această campanie. Știu că este greu, ne-a rupt această pandemie de activitățile noastre de zi cu zi și asta este absolut dureros, dar împreună putem face minuni! Dând la o parte această criză prezentă în viețile noastre, nu v-aș fi sfătuit să stați acasă, ba chiar v-aș fi încurajat să ieșiți, să întreprindeți multe activități, să munciți și să experimentați, însă, din cauza faptului că viețile ne sunt puse în pericol, să provocăm să #stațiacasă! Haideți să micșorăm numărul de cazuri Covid-19 pozitive. #stațiacasă #stațiînsiguranță!

Sper din suflet să fiți și voi alături de noi pe acest drum, să facem o comunitate cât mai mare și să întreprindem activități cât mai frumoase aici, pe pagină. Deja ne-am gândit la sondaje de opinie, idei de activități făcute acasă, poze cu voi, filmulețe amuzante plus multe altele pe care le veți afla pe pagina noastră in curând. Va îmbrățișăm călduros și vă dorim multă sănătate.

#stațiacasă #păstrațifamiliaînsiguranță!

Cu respect pentru voi:

    Denisa Nițu, Man Claudia,     Folescu Andreea, Enescu Larisa

          Să ne citim cu bine!