Blogul unei fete nonconformiste

DINCOLO DE SOCIAL-MEDIA

Dacă ai un vis, nu renunța la el!

Bună, dragii mei!

A trecut ceva de când nu am mai scris un articol. Nu știu cum sunt alți bloggeri, dar eu nu reușesc să scriu dacă nu am starea necesară, iar de când suntem nevoiți să stăm acasă, simt schimbări majore la psihicul meu.

Această schimbare totalmente majoră prin care ni se impune să ne distanțiem social are un impact foarte mare asupra creierului uman. Într-o clipă am fost ruptă de activitățile mele zilnice, de job, de oamenii dragi sufletului meu, de călătorii, de oraș. Prin urmare, zilele acestea nu am fost în stare să scriu nimic, ideile mi se împrăștiau una peste cealaltă în cap și se forma un haos multiplu care nu mă ducea la un punct de la care să pot da drumul unui articol. Așa că am decis acum două zile să îmi șterg majoritatea conturilor de pe social-media, iar cele rămase să mi le confidențializez. De ce? Nu știu, însă ce știu este că am făcut-o; așa am simțit. Ideea este că niciodată nu stau mult pe gânduri, la mine este totul spontan, așa că mai rămăsese un ultim cont de șters: contul unde mi-am creat blogul. Da. Pe 5 aprilie urma să nu mai finalizez plata lunară pe care o atribui acestui domeniu care a devenit unul propriu și voiam să renunț la a mai scrie și eventual să îmi fac o peșteră și să mă adăpostesc în ea ca o ființă primitivă ce nu sunt. Din nou, nu știu să răspund de ce am simțit să fac asta. Cred că pentru un moment am vrut să mă rup de toate aceste activități ce implică blogul sau social-media, pe care mi le-am atribuit în urmă cu aproximativ 3 luni și pentru care am muncit atât.

Azi, pentru că starea mea de spirit era una mai bună, mi-am întrebat colegele cu care colaborez pentru un proiect la facultate desfășurat pe social-media și care, în mai puțin de 8 zile a strâns laolaltă o comunitate de peste 1300 de oameni, dacă să mă las de blogging sau dacă mai are rost să continui cu asta. Răspunsul lor a fost categoric “nu te lași, nu poți renunța la visul acesta, pentru asta ești făcută- asta este ceea ce te definește!”

Văzând și citind în esență ceea ce ele mi-au replicat, m-au făcut să înțeleg încă o dată că iubesc cu adevărat să scriu, iubesc ceea ce fac și iubesc arta și puterea cuvântului și totodată, am realizat că dacă ai un vis și muncești pentru el, în niciun caz nu trebuie să renunți până nu îl duci la bun sfârșit.

Răul de acum se va transforma în binele de mâine. Oricât de îngrozitor te-ai simți sau de pierdut, trebuie să te ridici și să mergi mai departe și să ajungi acolo unde gândul nu ți-ar fi permis vreodată să visezi.

     Fă orice, numai să nu renunți!

Comunitatea noastră o găsiți aici:

https://www.facebook.com/staminsiguranta/

Va îmbrățișez, Denisa Nițu.