Blogul unei fete nonconformiste

DINCOLO DE SOCIAL-MEDIA

În fiecare an, mii de animale sunt victime ale violenței și abandonului, pe întreg teritoriul ȚĂRII NOASTRE.

Semnează petiția prin care susții înființarea Poliției Animalelor. Acesta este primul pas spre normalitate pentru toate animalele abuzate din România.

PETIȚIE - ÎNFIINȚAREA POLIȚIEI ANIMALELOR

                                     Introducere

În fiecare an, mii de animale sunt victime ale violenței și abandonului, pe întreg teritoriul României. În lipsa unei organizații de stat care să răspundă apelurilor de sesizare venite din partea cetățenilor, mulți dintre voi nici măcar nu știu cui să se adreseze pentru a semnala o problemă. Ajută-ne să o înființăm! Cum poți face asta? Semnează petiția prin care susții înființarea Poliției Animalelor. Acesta este primul pas spre normalitate pentru toate animalele abuzate din România. Fii tu vocea care le susține cauza! Semnează petiția care are grijă de cei dragi ție! Notă GDPR: datele dvs. sunt prelucrate în conformitate cu Nota de informare privind protecția datelor cu caracter personal.

Inițiator: Tudor-Tim Ionescu

Susține cauza! Fii tu vocea!

Bună ziua, dragilor! Azi, navigând pe facebook, am dat peste un link care mă ducea către o petiție, anume cea pentru înființarea poliției animalelor. Cum am văzut cu toții, cel puțin în ultimul timp, violența și abandonul asupra animalelor sunt tot mai des întâlnite. Eu, personal, nu mai rezist psihic să privesc cum sunt maltratate și omorâte aceste biete animale. Ce este și mai rău, este faptul că, nu numai oamenii maturi săvârșesc astfel de fapte, ci și copiii. Chiar recent a fost un caz în Râmnicu Vâlcea, mai exact în cartierul Ostroveni, cu un băiat care a aruncat o pisicuță de la etajul 4(dacă îmi aduc bine aminte), apoi i-a tăiat gâtul. Ieri am văzut un caz cu un copil care a aruncat un cățel de la etajul 10, iar pedeapsa a fost doar de 100 lei amendă părinților. Ce se întâmplă cu umanitatea în ziua de azi? Sunt de părere că cei care ucid un animal, sunt capabili să ucidă și un om. De ce? Pentru că au sânge rece și nu îi chinuie deloc gândul pentru ceea ce au făcut.

La finalul acestui articol vă voi atașa link-ul către care vă puteți pune amprenta, semnând această petiție. Nu o să vă ia mai mult de 2 minute, trebuie doar să vă introduceți datele și să vă confirmați semnătura în mail-ul pe care îl veți primi la final.

Sper din tot sufletul să se ia mult mai în serios și să existe măsuri, aplicând legi drastice pentru cei care ucid și maltratează animalele.

Mulțumesc și o zi bună în continuare!

https://tudorionescu.eu/petitie-infiintarea-politiei-animalelor/?fbclid=IwAR1o7Q7v-7O7_ZQKmtLv8j4u2TxtOnNNaYc68yzJ26P6yErCxQBPQEndpLE