Blogul unei fete nonconformiste

DINCOLO DE SOCIAL-MEDIA

Pentru că ați menționat și facultatea, mai jos vă atașez clipul video de pe pagina Cse Sibiu.

Q&A. Am răspuns întrebărilor voastre.

Știu că nu am mai făcut un Q&A de câteva luni, așa că astăzi m-am decis să răspund întrebărilor din spam și totodată, să vă mulțumesc pentru aprecierea și susținerea voastră, deși, cei mai mulți dintre voi nu mă cunosc personal. Vă doresc să aveți parte de tot atâtea lucruri pe care mi le doriți voi mie.

   Ei, bine, să începem!

1- De cât timp te afli într-o relație? R: De la începutul lui 2015.

2- Câți bani plătești pentru a-ți ține deschis domeniul de blog?   R: 15€/lună.

3- Cum ai ajuns atât de populară făcând blog?                                   R: Nu consider că am ajuns populară, însă pot să spun că în cele mai multe cazuri sunt apreciată pentru ceea ce scriu, iar faptul că lumea empatizează cu ceea ce eu pun în scris, mă face să mă simt susținută și plăcută.

4- Ai primit mesaje de hate până acum?                                                   R: Nu am primit mesaje de hate, însă am primit câteva mesaje cu contradicții și păreri contra. Probabil acestea există, însă, cel puțin deocamdată, nimeni nu și-a făcut curajul de a mi le spune.

5- Când o să mai faci story time-uri despre viața ta, relație sau întâmplări din trecutul tău?              R: Curând o să pregătesc un articol cu un story time.

6- Consideri că ai mulți prieteni? R: Prieteni, nu. Cunoștiințe, da.

7- Vrei să mergi cu blogul mai departe? Te-ai gândit să faci vlog? R: Cu blogul voi merge mai departe, deoarece îmi place să scriu. În momentul în care voi decide(dacă voi decide) să fac vlog, nu doar că mă voi gândi la faptul că îmi trebuie o aparatură specială, dar, cel mai important, un content de calitate. Vreau să aduc informații corecte, concrete și de calitate celor care mă vor privi. Niciodată nu veți găsi la mine un content prost, în care să fiu un exemplu de “așa nu” sau prin care să influențez negativ copiii sau adolescenții. Ca să fac vlogging trebuie să mă asigur că am capacitatea de a ajunge pe ecran, că sunt capabilă de a vă vorbi și mai mult decât atât, că sunt în măsură de a vă da sfaturi sau de a vă învăța ceva.

8- Se fac bani din blog?                R: Da, însă pentru asta este nevoie de multă muncă, ambiție și existența unui content calitativ.

9- Cum îți întreții corpul? Ce faci ca să arăți atât de frumos?            R: Mi-ar plăcea ca la această întrebare să îți spun că fac mult sport și că mănânc foarte sănătos, dar nu aș fi sinceră cu tine. În ultimele luni, nu doar că nu am mai făcut sport, dar nici cu mâncatul nu mă pot lauda. Construcția corpului o moștenesc de la mama mea. În momentul de față am mult mai multe kilograme decât cele pe care mi le-aș dori să le am; dar după ce termin cu licența, nu doar că voi merge la sala de fitness, dar voi avea grijă din nou de alimentația mea. Vreau să am un corp foarte tonifiat, celulita de pe picioare(în partea de sus) să devină o istorie pentru mine, iar sănătatea mea să fie una foarte bună. Totodată, nu pot să spun că mănânc doar în oraș și fac abuz de fast-food, pentru că nu este deloc așa, însă marea problemă la mine, cel puțin de 2 luni, este faptul că mănânc foarte dezordonat; adică, uneori mănânc prea mult, iar în alte zile nu apuc să mănânc deloc. După ce încep o dietă, la scurt timp dau cu bâta în baltă, probabil stresul acumulat îmi provoacă pofta de dulce sau consumul de carbogazoase în exces, uneori. Trebuie să existe un echiibru, de aceea vă încurajez mereu să aveți multă grijă de sănătatea voastră, pentru că, după cum bine știți, se spune că suntem ceea ce mâncăm.

10- Te gândești să faci un copil?     R: Probabil, cândva în viitor, voi deveni și mămică, însă acum am cu totul alte planuri pentru mine.

11- O să mai scrii articole despre cazuri umanitare?                          R: Dacă voi fi contactată să o fac sau voi fi rugată, cu tot dragul. Ca să scrii despre așa ceva, trebuie să fii atent ca acel caz să nu fie o escrocherie. Dacă aș fi avut puterea ca toți să fie sănătoși și să nu mai existe suferință, aș fi fost cea mai fericită.

12- Ești iubitoare de animale? Câte animale ai?                            R: Da, iubesc foarte mult animalele. La Sibiu, unde locuiesc cu iubitul meu, am un motan pe nume Thomas, iar acasă, la țară, unde eu m-am născut, avem 3 câini, doi masculi și o femelă( o cățea lup, un ciobănesc și un pechinez) și 4 pisici. În afară de cățel și femelă, toți ceilalți sunt adoptați, atât cățelușul din rasa ciobănească, cât și pisicile.

13- Este ceva ce nu ai făcut niciodată, dar ți-ai dori să faci?      R: Chiar da. Zilele acestea le spuneam unor prieteni că mi-aș dori să lucrez cu copii și oameni care au nevoi speciale. Mi-ar plăcea să pot aduce un zâmbet pe chipurile lor și să îi fac să se simtă iubiți și apreciați.  

14- Vei scrie vreodată un articol prost doar pentru bani?                R: Nu. Consider că nu banii sunt cei care te definesc.

15- Vei avea festivitate la facultate?                                       R: Da, aceasta se va face în data de 27 iulie.

16- Îți pare rău că s-a terminat facultatea? P.s: Clipul tău de promovare pentru facultate a fost pur și simplu, demențial. Este una din opțiunile mele după ce l-am văzut.                                                  R: Sincer, da. Îmi pare rău că s-a terminat atât de repede și nu îmi pot explica cum a trecut atât de repede timpul. Parcă mai ieri eram în liceu, absolut nerăbdătoare să termin. Exact ca atunci, și acum îmi pare rău că se încheie încă un capitol. De aceea, vă repet, profitați la maxim de toate oportunitățile care vă ies în cale și faceți ca orice zi să fie o zi specială și de neuitat.  

17- Cum ai putut să vorbești atât de liber și coerent despre facultatea ta? Ai fost naturală și m-ai convins să îmi bag dosar acolo.                                                   R: Atunci când simți ceea ce vorbesți, mesajul se transmite într-un mod natural și corect. Mă bucur că a avut impact asupra ta și îți doresc mult succes! 

    Dragii mei, acestea au fost întrebările pe care mi le-ați adresat, atât pe instagram, cât și pe facebook și linkedIn. Vă mulțumesc încă o dată pentru suport și apreciere. Sper să avem în continuare o relație bună, unde să vă spuneți mulțumirile, dar și nemulțumirile.  

O zi cu spor!  

  Denisa Nițu